Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΠΑΡΑΤΗΜΈΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΥΝΟΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ!


ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΓΡΑΣΙΔΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.
ΕΞΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ?

ΔΥΟ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΎΡΘΗΚΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΕ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΚΙΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΝΩ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΎΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΊ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ?

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΎΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑΥΡΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

ΜΑΔΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΔΕΡΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ?. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ?

ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΧΡΕΙΆΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.

FOSTIRANEWS