Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ


Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, με μια ιστορική ομάδα. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να αγωνίζεται εδώ. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε με κάθε ομάδα. Πάιζουμε σε κάθε παιχνίδι για το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι το τερέν δεν ευνοεί ποιοτικές ομάδες, όπως ο ΟΦΗ. Δώσαμε και την ψυχή μας και τα καταφέραμε. Είχαμε μεγάλο πάθος και δύναμη σαν ομάδα. Μετά την αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε το αποτέλεσμα. Τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Εχουμε δουλέψει πολύ και δίκαια είμαστε πρώτοι.

Εχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Χρειάζεται να παραμεινουμε προσηλωμένοι στο στόχο. Στο ποδόσφαιρο το 70% είναι οι στημμένες φάσεις. Εχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά θα βλέπουμε και τα αποτελέσματα των αντιπάλων.Ολα θα κριθούν στις τελευταίες εβδομάδες”.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ