Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

KAZANTZΗΣ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΦΗ!

Δεν περίμεναν με τίποτα στον Φωστήρα την σημερινή απόφαση της ΕΠΟ για την… επιστροφή των 6 βαθμών στον ΟΦΗ και βέβαια επικρατεί πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια στην ομάδα του Ταύρου, που την Κυριακή, θυμίζουμε, αντιμετωπίζει στην έδρα της τους «Κρητικούς»:
«Το ακούγαμε αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε αυτό που τελικά έγινε. Θεωρούμε πως είναι μια απαράδεκτη απόφαση της  Ομοσπονδίας, η οποία δεν έχει νομίζουμε καμία λογική εξήγηση», μας δήλωσε ο πρόεδρος του «Φονέα των γιγάντων» Σταμάτης Καζαντζής, ο οποίος εικονίζεται δεξιά στην φωτογραφίας μας, σε συνάντηση που είχαμε το απόγευμα – μαζί  και με τον Κώστα Ψυρόπουλο – στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: sportstonoto.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ