Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ΜΙΣΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΗΡΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-2 ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΗΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ 1-2 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΣΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ +6 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.


ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΠΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 350-400 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΞΑΛΑ.


Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΗ ΤΟΥΣ. Η ΡΑΦΗΝΑ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΕΙΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 50'.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΠΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 70 ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΟΚΜΠΟΕ.

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 80' ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΑΝΕΠΑΛΛΗΛΑ ΚΟΡΝΕΡ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΑΓΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΟΣΠΟΥ ΣΤΟ 93' Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΜΑΚΑΜΟΥΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΚΜΠΟΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΈΟΝ Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ +6 ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ!

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΦΌΡΟ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM

https://www.youtube.com/watch?v=rD6BGkCVIXU&feature=youtu.be

Δημοσιεύτηκε από FOSTIRAS 2.BLOGSPOT.COM (OFFICIAL PAGE) (ΦΩΣΤΗΡΑΣ) στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016