Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΠΟ Φωστήρ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας που σε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι έδωσε το παρών και στήριξε την προσπάθεια του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών. Για ακόμη μια φορά, ο κόσμος απέδειξε το μεγαλείο που τον διακατέχει αφού αποτέλεσε τον 12ο παίκτη για την ομάδα και βοήθησε σημαντικά ώστε ο Φωστήρας να πετύχει αυτή την σπουδαία νικη. Οφείλουμε, δε, να ευχαριστήσουμε το διοικητικό συμβούλιο της Τρίγλίας Ραφήνας και ιδίως τον πρόεδρο, Βαγγέλη Σολδάτο, αλλά και τον γενικό αρχηγό, Γιάννη Γκαραβελα, για την διευκόλυνση που παρείχαν στα μέλη της αποστολή μας καθώς επίσης και για τη φιλοξενία.
***Η οικογένεια του ΑΠΟ Φωστήρα εκφράζει την θλίψη της για τον άδικο χαμό του φιλάθλου, κ. Σπύρου Σκόρδου, καθώς επίσης και συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η διοίκηση του Φωστήρα θα καταθέσει στεφάνη στην κηδεία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ