Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΗΤΤΑ ΜΕ 3-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΟΦΗ


Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ   ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΥΜΗΖΕ ΕΔΡΑ ΟΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟΤΟΥ ΟΦΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ. ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ


Η ομάδα του Ηρακλείου άνοιξε το σκορ στο 28’ με τον Χύζι, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία μετά από κεφαλιά πάσα του Μανουσάκη.
Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου όμως στην επανάληψη και ειδικά στο τελευταίο τέταρτο ήταν όλο το …ζουμί του αγώνα. Αρχικά, στο 76’ ο Ζανελάρης με σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μηνά Πίτσου, όμως ο Φωστήρας μείωσε σε 2-1 στο 81’ με κεφαλιά του Ζαγοριανού. Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως δεν κράτησε πολύ καθώς στο 83’ ο Μανουσάκης έκανε το 3-1 για τους γηπδούχους.
Η ομάδα του Ταύρου ένα λεπτό αργότερα μείωσε σε 3-2 με σουτ του Καϊμακαμούδη,ωστόσο, δεν κατάφερε στη συνέχεια να πετύχει κι άλλο γκολ που θα της έδινε έστω το βαθμό. Ο ΠΑΟ Κρουσώνα τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 92’ αποβλήθηκε ο Πήλιος.
Αξιοσημείωτο είναι πως λίγο πριν την έναρξη του ματς τα μεγάφωνα του γηπέδου στον Κρουσώνα έπαιζαν τον ...ύμνο του ΟΦΗ.
Διαιτητές: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Σινιοράκης (Χανίων)-Κομκότος (Ρεθύμνου)
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μηνάς Πίτσος): Καλογεράκης,
Μποχώνης, Παπουτσιδάκης, Λογοθέτης, Κανδηλάκης, Χύζι, Μανουσάκης, Σκούφος (86' Χελά), Πήλιος, Ανωγειανάκης (81' Κομνηνός), Ζανελάρης (77' Τσακάνι)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Κόπελας (71' Γεροκωνσταντής), Βελέτης (46’ Καϊμακαμούδης), Μανάλης, Παραράς, Μαγγίνας, Ταχματζίδης, Σκάρος (60' Ντάφλας), Ζαγοριανός, Ντάλας, Όγκμποε.
ΠΗΓΗ: pamebala

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ