Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΙΣΧΥΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη με την Αστυνομία για τον αγώνα με τον Φωστήρα όπου αποφασίστηκε να είναι ανοικτή η Θύρα 6 ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πρωτοφανή και ισχυρότερα ακόμα και από το περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η Αστυνομία χαρακτήρισε το παιχνίδι ως «υψηλής επικινδυνότητας» και αναμένεται να υπάρχει αυστηρός σωματικός έλεγχος των φιλάθλων ενώ δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς να έχει εισιτήριο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ θέλει μια ιδανική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και ένα γεμάτο γήπεδο, που δεν θα συμβεί το παραμικρό, που μπορεί να βλάψει την ομάδα, όπως τόνισε στην σύσκεψη ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο οποίος μαζί με την κ. Θεανω Ρασούλη, εκπροσώπησν τον ΟΦΗ στη σύσκεψη.
Οπως αποφασίστηκε, η  θύρα 6 θα ανοίξει , καθώς η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη, ωστόσο στην συγκεκριμένη κερκίδα θα τοποθετηθεί προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ θα υπάρξει και σοβαρή αστυνομική δύναμη, πάνω απο τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.
Παράλληλα, στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης συζητήθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθούν κάμερες σε διάφορα σημεία του γηπέδου για την καλύτερη παρακολούθηση και ελέγχου του γηπέδου.
Να σημειωθεί ότι οι θύρες του γηπεδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και απο την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο και όχι την τελευταία στιγμή.
Παράλληλα απο την διοίκηση του ΟΦΗ, γίνεται γνωστό ότι επειδή τα εισιτήρια «φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς, θα πρέπει  οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, να προμηθευτούν το εισιτήριο τους, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς είναι πολύ πιθανό τα εισιτήρια να εξαντληθούν τις επόμενες ημέρες
Η διοίκηση του ΟΦΗ έχει τυπώσει εισιτήρια στο φουλ της χωριτικότητας του γηπέδου!
Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης ολοκληρώθηκε με την ευχή , να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του ΟΦΗ.
(πηγή: gentikoule)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ