Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Μ.ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ο πρόεδρος του Φωστήρα Μανώλης Στουπάκης δήλωσε στην ιστιοσελίδα stoplekto.gr για τον αγώνα με τον Οφη. Ο Μ.Στουπάκης αφού μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Οφη στάθηκε στην προσπάθεια του Φωστήρα σε όλη την φετινή σεζόν.


Ηταν μια χρονιά δύσκολη και εδώ που έφτασε ο Φωστήρας είναι επιτυχία.
Το να συναγωνίζεσαι μια ιστορική ομάδα όπως ο Οφη που μέτα την Αεκ θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη ομάδα που αγωνίστηκε στην  Γ εθνική είναι μεγαλη επιτυχία.Ετσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση το πάνω χέρι το έχει ο Οφη. Πρότι βρέθηκε σε δύσκολη θεση στάθηκε στα πόδια του.

Τη δική μας προσπάθεια ομως κάναμε και εμεις σαν ομάδα τίμια και σε μια χρονική περίοδο που κανείς δεν βρέθηκε να βοηθήσει το Φωστήρα.
Εμείς όμως αγνόι φίλαθλοι της ομάδας βγήκαμε μπροστά, οπως και ο κόσμος στάθηκε κοντά στον Φωστήρα.
Την Κυριακή δεν ειναι ενα απλο παιχνίδι είναι χαρά για το ποδόσφαιρο ενα ματσ που παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Χαιρόμαστε που θα ειναι γεμάτο και ευχόμαστε στον Οφη καλή επιτυχία. Γ εμας ο Φωστήρας τουλάχιστον ηθικά ειναι πρωταθλητής γιατι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ξεκινήσαμε. Επιλέξαμε προπονητή και παίκτες που είναι μαχητές και θα κληθούμε να δώσουμε μια ακομη μεγάλη μαχη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ