Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΟΦΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΜΙΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ-20 ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ .

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΌΡΘΩΤΟ.

Ο ΟΦΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΦΑΒΟΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΓΧΏΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.
 ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΛΕΩΝ ΠΑΝΕ ΩΣ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΕΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.. 

ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΘΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΒΟΡΙ... Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.