Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

O ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ!

Tου Αλέξη Χριστινάκη

Η ομάδα του Φωστήρα πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Την πορεία αυτή ίσως να μην υπήρχε και στα πιο τρελά όνειρα των ανθρώπων της ομάδας όταν ξεκινήσουμε ο μαραθώνιος της Γ Εθνικής.
Η ομάδα του Φωστήρα που η μοίρα την έφερε να παίζει μια κατηγορία στο φλεγόμενο Γεντί Κουλέ αξίζει τα εύσημα όλων μας.
Αυτό γιατί είναι μια ομάδα με μπάτζετ πολύ μικρό, γιατί εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο το νωθρό ξεκίνημα του ΟΦΗ και ευτύχησε  να πάρει από την αρχή κεφάλι στο βαθμολογικό πίνακα, γιατί κατάφερε σε όλο το πρωτάθλημα να έχει σταθερή πορεία.
Ο ΟΦΗ έχει τεράστιο μέγεθος και αν έφτασε η ομάδα του Φωστήρα να διεκδικεί την άνοδο ήταν από τα δικά του λάθη...
Αν η ανάρτηση των ποδοσφαιριστών του Φωστήρα για πρωτάθλημα στο Γεντί Κουλέ εκνεύρισε αρκετούς και ίσως για όσους γνωρίζουν την ψυχολογία του κόσμου του ΟΦΗ δικαιολογημένα, δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες του που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν απόλυτα δικαιολογημένα .
PRISMASNEWS.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ