Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: TΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΡΟΣΤΕΡ!

Η εικόνα που παρουσίασε τηρουμένων των αναλογιών αλλά και την απουσιών ήταν αξιόλογη ωστόσο δεν έφτανε ώστε ο Φωστήρας να πάρει τη νίκη στον αγώνα με την Επισκοπή και να παραμείνει στην κορυφή του 4ου ομίλου.
Το ισόπαλο 1-1'γκρέμισε' το 'Φονέα' από την κορυφή μετά από 29 αγωνιστικές, ωστόσο, ο προπονητής της ιστορικής ομάδας, Κώστας Ψυρόπουλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην 'ΩΡΑ των σπορ' έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του. 
Αρχικά, ο Καλαματιανός κόουτς υποστήριξε ότι: 
Παρουσιαστήκαμε με πολλές ελλείψεις παρ' όλα αυτά δείξαμε καλή εικόνα στον αγώνα, όμως, ισοφαριστήκαμε γρήγορα και με πανομοιότυπο τρόπο όπως τα τελευταία παιχνίδια', για να προσθέσει στη συνέχεια:' Η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλή, είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Υπήρχε διάθεση , είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε για το βαθμολογικό ενδιαφέρον που έχει η ομάδα. Από εκεί και πέρα, όμως όπως συμβαίνει πάντα κάνουμε ένα λάθος που στοιχίζει και σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνεις πρωταθλητισμό απαγορεύεται το λάθος'.


Ερωτηθείς που οφείλεται το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ανάλογη συγκομιδή με εκείνη του α' γύρου, ο κ. Ψυρόπουλος πρόσθεσε:
 Είχαμε τραυματισμούς στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος αλλά και προβλήματα καρτών που σε συνδυασμό με το μικρό ρόστερ δεν μας επέτρεψαν να έχουμε την ίδια σταθερότητα όπως στο α' γύρο'.
Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Φωστήρα αναφέρθηκε στην Επισκοπή υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα, θεωρώντας ότι τέτοιου είδους συλλογοι θα πρέπει να υπάρχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής βάση της οργάνωσης που διέπει τους Ρεθυμνιώτες του. Συγκεκριμένα το σχόλιο του για την Επισκοπή ήταν το εξής:
Ευχαριστούμε την ομάδα της Επισκοπής για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξε και απ' ότι είδα πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που πραγματοποιεί αξιόλογη προσπάθεια στο β' γύρο. Τέτοιου είδους σύλλογοι, με τόσο καλή οργάνωση αδικείται που αποχωρεί από το πρωτάθλημα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ