ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ 2-0 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2-0 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!


Ο Φωστήρας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν οχι μόνο με το αποτέλεσμα που πήρε 2-0, αλλα και με το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε κάτι που την περσινή χρονιά του έλειπε.




Εδειξε μια αρκετά δουλεμένη επιθετική ομάδα που μπορεί να πιέζει να βάζει γκόλ και να αλλάζει την μπάλα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κάτι που την περσινή σεζόν αν και έκανε εξαιρετική πορεία δεν το είχε σε σχεδόν κανέναν αγώνα. Με λίγα λόγια αν και ήταν πρώτο παιχνίδι η εμφάνιση άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο και απο πλευράς εμφάνισης.

Στα του αγώνα:

O Φωστήρας είχε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα τον πλήρη έλεγχο με τον αστέρα Αμαλιάδας να προσπαθεί για κάτι στο πρώτο πεντάλεπτο  και απο εκεί και πέρα αμυνόταν προσπαθώντας με μακρινές μπαλιές να βγάλει κάποια αντεπίθεση.

Το πρώτο γκολ του Φωστήρα το έβαλε ο Σπύρος Δωροβίνης που είχε μια εξαιρετίκη απόδοση σήμερα στο 19' μετά απο λάθος της άμυνας. Ενώ το δέυτερο μπήκε στο 55' σε τετ-ατετ που βγήκε ο μπιζάνης  ύστερα απο ωραία μπαλιά που τρύπησε την άμυνα του Αστέρα.


Αψωγη ήταν η παρουσία των φιλοξενούμενων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Στα αρνητικά η πολύ μικρή παρουσία του κόσμου (αρνητικό ρεκόρ. Ο κόσμος δεν ξεπερνούσε τα 500 άτομα.


ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κουρεπίνης, Κουντουράς, Δημακάκος, Πέππας, Καλημέρης, Κοτίτσας, Ντάφλας (90′ Κουτσουμπάς), Λέσι (80′ Μεντής), Κράσι (80′ Ταχματζίδης), Δωροβίνης, Μπιτσάνης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος)Καλλιακμάνης, Δούλος, Μπουτσικάκης, Κράγκαρης (57΄Μπαρδούσης), Παρασκευόπουλος, Μπαρμπαρούσης (70’ Γεωργακόπουλος), Μπουζούρας, Μπράβος, Μελετίδης (79΄Λόξας), Σταθάτος, Νικολόπουλος

FOSTIRANEWS.COM
Χ.Λ