Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΥΚΟΛΗ 4ΑΡΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΒΑ

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΥΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΘΗΒΑ!
Το δικό του πάρτι έστησε στο παιχνίδι με τη Θήβα ο επιθετικός του Φωστήρα, Γιώργος Ζαγοριανός αφού χάρις σε τρία γκολ συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του με 4-0 απέναντι στους νεοφώτιστους. Ο “Φονεας” έκανε το 2Χ2 και έδειξε ότι έχει κάθε λογο να κοιτάζει και φέτος τα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Αντίθετα, η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου που έμεινε στον έναν πόντο δεν μπήκε σε κανένα λεπτό του αγώνα στον αγώνα και μοιραία το πλήρωσε. Στο 45′ έγινε το 1-0, με τον Σπαρτιάτη επιθετικό στο 48′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας. Το κρεσέντο του υψηλόσωμου φορ έλαβε τέλος στο 65′, με τον Σκάρο στο 87′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 70′ η Θήβα είχε δοκάρι με τον Τσατσαρώνη.ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Κουρεπίνης, Κουντουράς, Παραράς, Δημακάκος (65′ Κόπελας), Κοτίτσας (77′ Κουτσούμπας), Καλημέρης, Λέσι, Ντάφλας, Ζαγοριανός, Δωροβίνης, Μπιτσάνης (55′ Σκάρος).
ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου) Μόνος,
Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Γεωργίου, Μαυρόπουλος, Κατσογιάννης (70′ Σπανός), Δέδες (80′ Ευσταθίου), Μεταξούλης, Τσοπάνης, Μπέκα (46′ Αργυρίου).

ΠΗΓΗ:KEIMENO STOPLEKTO
FOTO:FOSTIRANEWS

BINTEO:FOSTIRANEWS