Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ Ο Α.Ο ΧΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ! (ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ)Πολύ καλές σχέσεις φαίνεται να έχει φέτος ο Φωστήρας με τις ομάδες της Κρήτης αφού μετά τον Εργοτέλη που έχει χρησιμοποιήσει το γήπεδο μας για προπόνηση τώρα ο Α.Ο ΧΑΝΙΩΝ θα χρησιμοποιήσει τον τάυρο όσο απίστευτο και αν ακούγεται ως γηπεδούχος με τον Αχαρναικό καθώς μάλλον του έρχεται οικονομικότερα! Να θυμήσουμε οτι την περασμένη σεζόν ο Φωστήρας δυσκολευόταν να βρεί γήπεδο στην Κρήτη για προπόνηση.

Ο Α.Ο.Χανιά θα δώσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, στο γήπεδο του Ταύρου στην Αθήνα!
Η επισπορά στο γήπεδο Περιβολίων και τα πολλά έξοδα που θα προέκυπταν για να παίξει στο ΔΑΚ Γάλλου, οδηγούν τον ΑΟΧ στην ακραία, αλλά άκρως ρεαλιστική απόφαση να παίξει στην Αθήνα και στο γήπεδο Ταύρου (έδρα του Φωστήρα) το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ με τον Αχαρναϊκό!
Oι άνθρωποι του ΑΟΧ τα έβαλαν κάτω και διαπίστωσαν ότι ένα ταξίδι στην Αθήνα θα στοίχιζε λιγότερο, από ό,τι στο Ρέθυμνο…
Μια απόφαση που σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτήματα, σε ότι αφορά, γενικώς, το πώς βλεπουμε το ποδόσφαιρο ευρύτερα…
Το ματς θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, αφού η αγωνιστική είναι εμβόλιμη! Συνεπώς, η αποστολή του ΑΟΧ θα ταξιδέψει Τρίτη βράδυ, θα παίξει Τετάρτη και Τετάρτη (16/11) βράδυ θα επιστρέψει στα Χανιά.
Πηγή: athlitiko.gr