Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΌ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΣΤΟ FACEBOOK


ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ

Πέρα ως πέρα αληθινή ιστορία!
Μικρότερος δε μου άρεσαν καθόλου οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Προτιμούσα ιστορίες της καθημερινότητας με απλούς ήρωες λαικά παιδιά που στο τέλος κατατρόπωναν τους αλαζόνες αντιπάλους! Άντε και κανα θρίλερ.
Όταν μεγάλωσα λοιπόν και ως απλός φίλαθλος αποφάσισα να ενταχθώ ενεργά στο "Φονέα "είπα μέσα μου ότι κάποια μέρα το σενάριο θα γίνει πραγματικότητα.
Και έγινε.
Θυμάμαι
συνεχώς τον τελευταίο καιρό την μεγαλειώδη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας του Φωστήρα μας που έπαιζε τότε στη Γ Εθνική επί του μεγάλου Πανιωνίου που ήταν στην Α Εθνική.
Απίστευτες στιγμές που για να τις καταλάβει κάποιος πρέπει να πατάει στη γη και να μην έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα.
Απλά λαικά παιδιά εμείς, με καθολου υπεροψία και νικήσαμε!!
Τότε λοιπόν κατάλαβα, γιατί από μικρός έτρεφα συμπάθεια στους απλούς λαικούς ήρωες και όχι στους αλαζόνες και υπερόπτες.
Και έτσι από τότε συνειδητοποίησα
ακόμα καλύτερα ότι πρέπει να είσαι μετρημένος και όχι φαφλατάς και ονειροπαρμένος..
Και αυτή είναι μια πραγματική, απλή λαική ιστορία, όπως αρμόζει σε απλούς καθημερινούς και ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ανθρώπους!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ