Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Πανταζής: Δουλεύουμε σε πλάνο τριετίας!



Ο “ισχυρός” άνδρας της ομάδας του Ταύρου, Διονύσης Πανταζής με δηλώσεις του στη mikriliga.com, εξηγεί και ξεκαθαρίζει τι γίνεται στον Φωστήρα και ποιοι είναι στο πλευρό του:

Το πρώτο μου μέλημα ήταν

ο Φωστήρας να… ξεκολλήσει από το τοπικό, κάτι το οποίο το καταφέραμε. Από κει και πέρα υπάρχει πλάνο τριετίας για να μπορέσει η ομάδα να… χτίσει και στην συνέχεια να πρωταγωνιστήσει! Ο προπονητής μας έχει την ίδια φιλοσοφία με εμένα, η οποία έχει να κάνει με την στήριξη και την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και εκεί θέλουμε να χτίσουμε! Φέτος, θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο της ΕΠΣ Αθηνών και να παραμείνουμε στην κατηγορία ξεκαθαρίζοντας την υπόθεση παραμονή όσο νωρίτερα γίνεται.

Αναφορικά με τα άτομα που βρίσκονται στο πλευρό μου και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται οικονομικά, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ουσιαστική βοήθεια υπάρχει από τον κ. Νίκο Αξιώτη, ο οποίος είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας και έχει τηρήσει μέχρι τώρα τις υποσχέσεις του και συνεχίζει να το κάνει!

Από την άλλη, θα ήθελα να πω ότι περιμένουμε και τη βοήθεια του πρώην προέδρου του Φωστήρα, Σταμάτη Καζαντζή, ο οποίος προς τιμήν του μας έχει πει ότι θα στηρίξει την προσπάθεια μας!”.


ΠΗΓΗ:https://www.mikriliga.com/

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ