Μοσχάτο-Φωστήρας 0-1 Νίκη στο ντέρμπι ο Φωστήρας!!!



Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα είχαν τον πρώτο λόγο, όπως αρμόζει σ’ ένα ντέρμπι όπως αυτό.

Το πρώτο σουτ της αναμέτρησης έγινε στο 10ο λεπτό με τον Μπέλερη ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως στη φάση του Φωστήρα.

Ο Καραλής έβγαλε ωραία κάθετη με το εξωτερικό, αλλά το τελείωμα του Πασαλίδη δεν ήταν καλό.

Το Μοσχάτο συνέχιζε να πιέζει, έφτανε στην περιοχή του Φωστήρα με ωραίους συνδυασμούς, αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

Με τη συμπλήρωση του μισάωρου, ο Φωστήρας είχε μία καλή στιγμή με τον Μπερνιδάκη, του οποίου το σουτ πέρασε άουτ.

Στο 35ο λεπτό ο Φωστήρας άνοιξε το σκορ. Κόρνερ από τον Ιωαννίδη, ο οποίος γενικά εκτελούσε όλα τα στημένα, με τον Μπέλερη να πηδά ψηλότερα απ’ όλους, γράφοντας το 0-1.

Στο 43ο λεπτό το Μοσχάτο έχασε ακόμη μία ευκαιρία για γκολ. Ο Πασαλίδης εκτέλεσε το φάουλ από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε τεράστια ευκαιρία λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου., καθώς από  το ύψος του πέναλτι έστειλε πάλι τη μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με επεισοδιακό τρόπο

. Το Μοσχάτο πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Παυλάκη, αλλά ο βοηθός καταλόγισε το γκολ ως οφσάιντ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες από τη πλευρά των γηπεδούχων.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου έχασε εκ νέου ευκαιρία με τον Καραλή να αστοχεί και πάλι.

Καθώς περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν καλή διαχείριση του παιχνιδιού, απέναντι σ’ ένα Μοσχάτο που έδειχνε να στερεύει από ιδέες.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τελευταίο σφύριγμα της λήξης, με τον Φωστήρα να παίρνει ένα τεράστιο διπλό και το Μοσχάτο να μην φτάνει στη νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

 

Μοσχάτο (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Κραβαρίτης, Στάυρου, Ζαχαράκης, Φιαμέγκος (Σόσαρι 87′), Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Καραλής, Γιακουμάκης (Ζορμπάς 46′), Κανελλόπουλος (Παυλάκης 46′), Πασαλίδης, Νιζάμης (Σουλελές 72′).

Φωστήρας (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Μπαντίκος, Αλεξίου, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Χαρίτος, Χρήστου (Σερβές 82′), Μπέλερης, Κουλούρης (Ντούνιας 60′), Παληγεώργος (Μπαλωμένος 46′), Μπερνιδάκης.

Έπαιξε και: Μαρίνος

Κάρτες: Ζαχαράκης, Κωνσταντίνου, Αλεξλιου, Μπέλερης

https://peiraiotika.gr/

Σχόλια