ΓΗΠΕΔΟ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΦΩΣΤΗΡΑ
Χωρητικότητα:
 4.200 (καθήμενοι)
Τοποθεσία: Το γήπεδο βρίσκεται στον Ταύρο, περίπου 3 χλμ νότια του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι εύκολη μέσω της οδού Πειραιώς. Μετά τη διασταύρωση με την οδό Χαμοστέρνας θα πρέπει να διανύσετε άλλα 500μ. Θα δείτε το δημαρχείο του Ταύρου στα αριστερά και σε λίγο ένα πρατήριο της Shell στα δεξιά σας. Σε αυτή τη γωνία στρίψτε δεξιά στην οδό Ταύρου, ένα στενό δρόμο που περνάει μέσα από εργοστάσια και φτάνει μετά από 500μ στις γραμμές του τρένου. Περάστε την ισόπεδη διάβαση και θα βρεθείτε έξω από το γήπεδο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λεωφορείο. Το 049 (Ομόνοια - Πειραιάς) θα σας αφήσει κοντά στο προαναφερθέν πρατήριο επί της Πειραιώς. Από εκεί θα πρέπει να περπατήσετε ως το γήπεδο. Αν πάντως επιλέξετε να πάτε με το μετρό (γραμμή 1), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο σταθμός "Ταύρος" δε βολεύει καθόλου, αφού είναι πολύ μακρυά από το γήπεδο. Πιο κοντά βρίσκεται η "Καλλιθέα", αλλά και πάλι θα πρέπει να περπατήσετε σχεδόν 1 χλμ ως το γήπεδο.
Κτίστηκε το: 1969
Ρεκόρ θεατών: 11.000 (Φωστήρας - Ολυμπιακός, το 1971 )
Έδρα: Φωστήρας (Περιφερειακό Πρωτάθλημα)
Πληροφορίες: Το γήπεδο ονομάζεται "Σπύρος Γιαλαμπίδης", προς τιμή ενός παλιού παίκτη του Φωστήρα. Διαθέτει τρεις ξύλινες λυόμενες κερκίδες, οι οποίες τοποθετήκαν το 2002, αντικαθιστώντας παλαιότερες αντίστοιχες. Αξίζει να σημειωθεί ότι - παρά τη διαρρύθμισή του, που θυμίζει 1960 - το γήπεδο βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με καθαρούς χώρους, ηλεκτροφωτισμό,μπουτίκ, καφετέρια και λέσχη της ομάδας του Φωστήρα. 
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ