Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!


"Μετά τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης τόσο ο κ. Κούρτης όσο και ο κ. Μπάρμπης μου έδειξαν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για να βοηθήσουν στην παρούσα φάση την ομάδα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μαζί με τη διοικούσα επιτροπή οι δύο εκπρόσωποι της ομάδας επιχειρηματιών θα προσπαθήσουν να συμβάλουν στο στόχο που έχουμε θέσει για τη φετινή χρονιά. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά μία σταθερή πορεία!
Αναφορικά με το θέμα του προπονητή, θέλω να τονίσω ότι προτεραιότητα έχει ο Θύμιος Γεωργούλης. Πρώτα θα μιλήσουμε με τον κόουτς και θα δούμε ποια θα είναι η εισήγηση που θα μας κάνει για τη νέα χρονιά και μετά θα ασχοληθούμε με άλλες περιπτώσεις αν δεν
υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών!"
ΠΗΓΗMIKRILIGA.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ