Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η FOOTBALL LEAGUE!

ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!

Η Super League όρισε την ημερομηνία κλήρωσης για το νέο πρωτάθλημα στις 11 Ιουλίου, αλλά η Football League βρίσκεται στον αέρα, όχι μόνο σε επίπεδο κλήρωσης αλλά και σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Βασική αιτία είναι το οικονομικό και δη τα χρέη της πλειονότητας των ΠΑΕ, που έχουν καταστεί δυσβάστακτα.


Έτσι ορισμένες ΠΑΕ σκέπτονται τη λύση της... ΑΕΚ. Δηλαδή, τον υποβιβασμό τους οικοιοθελώς στη Football League 2, που μετατράπηκε σε ερασιτεχνική από φέτος, είτε για να "σβήσουν" τις οφειλές τους προς το Δημόσιο είτε επειδή δεν θα πληρούν τις προυποθέσεις που προβλέπονται από τον νόμο (π.χ. μετοχικό κεφάλαιο 500.000 ευρώ). 




ΠΗΓΗ:NOOZ.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ