Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

O ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ!

ΦΩΣΤΗΡ= ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ, Ο ΦΟΝΕΑΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΕΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΑ 87 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 1926 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ!
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ!
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Xristos lioumis
fostiranews.blogspot.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ