Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ANAKOINΩΣΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ
Ανακοίνωση σε βάρος του διαιτητή Κουλούδη εξέδωσε η Παναχαϊκή, με αφορμή το πέναλτι που ζητούν οι Αχαιοί σε ανατροπή του Πλέγα, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για μη αποβολή του τερματοφύλακα του Φωστήρα. Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:
«Όταν ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής περνάει και τον τερματοφύλακα και είναι έτοιμος να μπει με την μπάλα στα δίχτυα και ο αντίπαλος τερματοφύλακας πιάνει τα πόδια του ποδοσφαιριστή μας ο οποίος είναι έτοιμος να σκοράρει και τον ρίχνει κάτω , αυτό σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός εάν παίζουν οι Χρήστου – Τζουβάνος – Βαλλιώτης – Σφακιανάκης – Δημητρόπουλος – Κατσικογιάννης – Αμπάρκιολης – Κάμπαξης και το νέο ταλέντο από την Μυτιλήνη την πατρίδα του Παπουτσέλη ο κ. ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ ο διαιτητής με το παραδοσιακό στυλ των κοντών και γρήγορων διαιτητών τύπου Χέλη και Βαλλιάνου, αποκαλείται πέναλτι και επειδή ο τερματοφύλακας είναι τελευταίος παίκτης οφείλει να τον αποβάλλει.
Τέτοιο πέναλτι είναι αυτό που έγινε στον 16χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή μας με την Εθνική Νέων Κώστα Πλέγα ο οποίος στο 52 λεπτό αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα αυτός τον κατακρεούργησε. Το είδε όλο το γήπεδο εκτός από τον διαιτητή ΚΟΥΛΟΥΔΗ.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει να κερδίσει τέτοιο πέναλτι πέντε χρόνια (όλο αυτό το διάστημα έχει κερδίσει μόνο 3 πέναλτι) και έχει χάσει ανόδους στην Super League. Η μόνη μας ελπίδα είναι η Ελληνική δικαιοσύνη και ειδικά οι Εισαγγελείς Λακαφώσης και Κορέας.
ΚΥΡΙΟΙ,
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν είναι ομάδα κανενός χωριού από αυτά που παίζουν στην Super League αλλά είναι η ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας από το 1891 και έχουμε την υπομονή να είμαστε στο ποδόσφαιρο ακόμα και όταν εσείς δεν θα είστε όπως δεν είναι ο Αλεξανδρίδης, ο Γκαγκάτσης, ο Πιλάβιος και άλλοι οι οποίοι δεν περνούν ούτε έξω από ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Και μία υπόδειξη στην κα ΜΠΑΛΙΑΚΑ επόπτη από την Λέσβο ακόμη και η Σαπφώ δεν βρίζει έτσι και ειδικά τον αρχηγό της ομάδας που είναι ο Σπίνουλας ο οποίος είναι τζεντλεμαν».

FLNEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ