Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΣΕΝ Ο ΣΕΡΟΠΙΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Τζάκι Ματάισεν παρά τις μουρμούρες των οπαδών που είχαν κυρίως αποδέκτη τη διοίκηση, ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει πίεση στον Φωστήρα και πως βρίσκεται στην ομάδα με συγκεκριμένο πλάνο.
Για την υποδομή και τη δουλειά που θέλουν να γίνει σε βάθος μίλησε μετά την ήττα του Φωστήρα από τα Χανιά, ο προπονητής της ομάδας του Ταύρου, Τζάκι Ματάισεν.
«Είναι φυσικό να έχουμε απογοητευτεί από την ήττα, όχι όμως και από την εμφάνιση γιατί είχαμε τρεις ευκαιρίες για να σημειώσουμε γκολ. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Δεν νιώθω καθόλου πίεση, γνωρίζω το στόχο όπως και η διοίκηση. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε παίκτες και στη συνέχεια ομάδα. Αν αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος είναι κάτι άλλο. Ισως να φταίνε οι δημοσιογράφοι που δεν το έχουν μεταφέρει σε αυτούς, ίσως και εμείς.

Προς το τέλος της συνέντευξης, μάλιστα, ο Βέλγος τεχνικός μετά από σχετική ερώτηση είπε προς τον προπονητή του ΑΟ Χανίων Μουράτ Σεροπιάν. «Πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε την επιφάνεια και το σκορ. Αύριο μπορεί να γράφουν πως κάνατε εκπληκτική εμφάνιση. Κερδίσατε με ένα φάουλ και ένα κόρνερ». Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων παραδέχθηκε πως έτσι ήταν και μάλιστα είπε: "Πολύ ωραία η προσέγγιση του παιχνιδιού, αλλά δεν το καταλαβαίνουν όλοι».

ΠΗΓΗ FOOTBALLLEAGUENEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ