Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΡΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΕ ΣΑΡΗΣ - ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΩΡΑΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

META TA OΣΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΛΗΣ ΓΙΑ ΑΠΌΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ!
Κοινή συνέντευξη Τύπου δίνουν την Πέμπτη (27/02) οι Γιάννης Μώραλης, Γιώργος Σαρρής.
Οι καταγγελίες ομάδων και οι απειλές Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκής για απόσυρση από το πρωτάθλημα ενεργοποίησαν την ΕΠΟ και τις δύο λίγκες. Συγκεκριμένα,
ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σάρρης, ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης συναντήθηκαν την Τετάρτη (26/02) και συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κρίθηκε, λοιπόν, σκόπιμο να δώσουν απαντήσεις μέσω συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη (27/02).
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ ανέφερε:
«Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και οι θέσεις των θεσμικών οργάνων του, θα είναι το αντικείμενο της κοινής συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσουν την Πέμπτη 27/2/2014 και ώρα 15:00, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ./ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή».

FLNEWS.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ