Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ

Ο ΒΟΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!


«Συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Ήταν μαχητικοί και καλά στημένοι. Έπαιξαν χωρίς άγχος και φόβο και επικράτησαν δίκαια. Το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αν γινόταν γκολ οι ευκαιρίες μας, ειδικά στη φάση του δοκαριού.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρει τον δρόμο του και θα είμαστε έτοιμοι στα μπαράζ» δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς και συμπλήρωσε: «Στα μπαράζ δεν θα έχει σχέση η τωρινή βαθμολογία. Πριν μερικά χρόνια ο ΟΦΗ τερμάτισε με μεγάλη διαφορά, αλλά δεν ανέβηκε. Δεν χάσαμε κάτι. Θα κάνουμε την ομάδα πιο αποτελεσματική».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ