Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΜΕ  ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΦΑΙΡΝΕΙ (Χ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ  1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΊΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.
 ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΤΡΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ  ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ! ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΝΑ <ΕΧΑΣΕ> ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΟΜΩΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ PLAY OFF ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΜΒΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!
ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ME ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΎΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΝ ΕΜΕΝΕ (Χ) Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ