Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΚΟΥΓΙΑΣ: ΤΙΠΟΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΣΤΌΡΗΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΑ!

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ 15. ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ A ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ 3000 ΚΟΣΜΟ. ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΩΣΤΗΡΑΣ. ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΧΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΟΠΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ? ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ? ΛΙΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ! ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΡΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

OΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΠΗΓΑΝ PLAY OFF ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ  ΑΥΤΟ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.
 ΣΤΗΝ Α' ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ ΤΟΝ 10.000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ. ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕΣΕ! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

FOSTIRANEWS


 Τον αγώνα της πρεμιέρας των play off Ηρακλής - Φωστήρας παρακολούθησε την Τετάρτη (09/04) ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας. Στο περιθώριο της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του OTE TV και αναφέρθηκε στα μπαράζ ανόδου...
«Είναι αδιανόητο για μένα, όπως τα έκαναν φέτος, να συμμετέχουν στα πλέι οφ ο Αιγινιακός, ο Ηρακλής Ψαχνών, ο Φωστήρας και τα Χανιά», είπε αρχικά ο Κούγιας και συνέχισε: «Τι σημαίνουν αυτές οι ομάδες για το ελληνικό ποδόσφαιρο; Τίποτα... Και κινδυνεύει να μείνει εκτός ο Ηρακλής, που εύχομαι να ανέβει. Φανταστείτε μία Super League του χρόνου χωρίς την ΑΕΚ, τον Άρη, τον Ηρακλή, την Παναχαϊκή, την ΑΕΛ, τον Πανσερραϊκό. Και θα είναι παρούσες η Καλλονή, ο Πλατανιάς, η Κασσιόπη, γιατί δεν είναι η Κέρκυρα, αλλά ένα χωριό, ο Λεβαδειακός των 100 εισιτηρίων, η Τρίπολη των 200 και η Βέροια των 300 και να μένουν εκτός αυτές οι ομάδες που είναι περήφανες, μπορούν να σημάνουν κάτι για το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν καθαρά παιχνίδια».

FLNEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ