Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ Κ-13

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Κ-13 ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!



Τα τμήματα υποδομής του Φωστήρα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν μια ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία, μια δράση με ξεχωριστή σημασία.
Την συμμετοχή του αγωνιστικού τμήματος Κ-13 (παιδιά γεννημένα το 2002) στο διεθνές τουρνουάTorneoLudacs 2014 “GivovaSoccerExperience” στην Ιταλία, στην περιοχή της Καμπανίας (Νάπολη, Σαλέρνο) στις 13,14 και 15 Ιουνίου 2014.
Το συγκεκριμένο τμήμα, εκπροσωπώντας τόσο τον Φωστήρα, όσο και την χώρα μας, προσκλήθηκε στο συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο έχουν συμμετέχει πολλά τμήματα από ομάδες της Ιταλίας και της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και οι NapoliCataniaChievoVeronaHonvedCagliariAvellinoSalernitanaκλπ.
Η πρόσκληση αυτή, εκτός από ιδιαίτερα τιμητική, είναι και μια μοναδική ευκαιρία για του αθλητές μας, να παίξουν αντίπαλοι  με μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, αποκτώντας μια ξεχωριστή εμπειρία, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο πεδίο των εμπειριών μιας διεθνούς αθλητικής αποστολής.
Η προετοιμασία της αποστολής για το αγωνιστικό τμήμα και για το τεχνικό επιτελείο έχει ήδη ξεκινήσει και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα, μέσα από το site των Ακαδημιών του Φωστήραwww.fostiras-academies.gr
Καταλυτική στην ολοκλήρωση της δράσης, η βοήθεια από την GivovaHellas και τον κύριο Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς και του κυρίου SergioMontenero.  
Πέτρος Τασουνίδης                           Σάββας Χατζηκυριάκος                         Στέλιος Τσουκαντάς
 Τεχνικός Διευθυντής                         Υπεύθυνος Ακαδημιών                  Υπεύθυνος Επικοινωνίας


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ