ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ο ΤΖΑΚΙ!

 Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος αποκάλυψε ότι ο Τζάκι Ματάισεν αρνήθηκε πρόταση από ομάδα της χώρας του.
Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 μίλησε ο αντιπρόεδρος του Φωστήρα, Θωμάς Σβαρνόπουλος. Τόνισε ότι ο προπονητής Τζάκι Ματάισεν είπε «όχι» σε πρόταση ομάδας του Βελγίου, ενώ αναφέρθηκε στα πλέι οφ και στην πορεία του «φονέα». Αρχικά ανέφερε: «Ξεκινήσαμε τα πλέι οφ με λίγο άγχος, είχαμε πολλά νέα παιδιά. Παίξαμε με τον Ηρακλή στο πρώτο παιχνίδι, ο οποίος έχει πολύ καλή ομάδα και μας βοήθησε πάρα πολύ το ματς αυτό για τη συνέχεια. Έχουμε καλή ομάδα, με πολύ καλή άμυνα, είχαμε κάποιες ατυχίες με τις κίτρινες κάρτες, αλλά από εκεί και πέρα είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας».
Για τον Ματάισεν: «Ο κόουτς έκανε μια εγχείρηση στο εξωτερικό αλλά έχει γυρίσει πλέον, βλέπει όλα τα παιχνίδια και είναι δίπλα στην ομάδα. Του έχει γίνει μια πρόταση από ομάδα του Βελγίου, αλλά αγαπάει την ομάδα και δεν την άφησε ούτε μια στιγμή».
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, την ομάδα των Ψαχνών την γνωρίζουμε καλά και θα κοιτάξουμε να πάρουμε την νίκη».
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Ο Ηρακλής έχει πολλά προβλήματα, τον περίμενα να ανέβει άνετα στην κατηγορία, αλλά είναι δύσκολο για κάθε ομάδα με τόσα προβλήματα να παίξει ποδόσφαιρο».