Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο <ΠΑΤΣΗΣ> ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΑΤΣΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΡΦΙΑ ΜΕ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ <ΛΟΓΟ> (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ) ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ!


Για τον λόγο που θέλει να κερδίσει ο Φωστήρας τη Νίκη: «Υπάρχουν πολλές υπόγειες διαδρομές. Είχα πει σε μια άλλη συνέντευξη μου ότι ο πρώτος θα είναι γύρος του θανάτου μετά θα πάμε σε διαφόρων επιπέδων συναλλαγών. Το δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείς να τις αποδείξεις. Ξέρουμε γιατί εξερράγη όλο το γήπεδο όταν ισοφαρίσαμε εμείς με το έμμεσο φάουλ και ξέρουμε γιατί οι παίκτες έφυγαν δύο ώρες μετά. Πρέπει να σας προετοιμάσω όλους για να είμαστε ψυλλιασμένοι. Αλλά δεν φοβόμαστε όμως. Άλλο φόβος και άλλο αυτό. Ας μην ξεχνάτε ότι η Νίκη Βόλου, προς τιμήν των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας είναι πρωταθλήτρια ήδη, γιατί ξεκίνησε με μείον τέσσερις και τώρα είναι στο συν δύο. Έχει κάνει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών και έναν άθλο. Πρέπει να πάμε με την ίδια προσήλωση και στους άλλους αγώνες».

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΊΣΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ ΟΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΕΝΩ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΛΑΙΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΦΩΞΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΕΣΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΕΜΕΣΟ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΆΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΖΟΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΜΕΣΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ. ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΜΦΑΝΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ <ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ> ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΓΥΡΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΌΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ (ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ  ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ? ΚΛΠ). 
ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΡΧΗΣΕ ΜΙΑ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑΞΗ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΤΣΗ. ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΤΣΗΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΦΟΥ Η ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΗ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΟΣΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. 
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΣΤΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ. 
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΗΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. ΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝΊΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ (ΦΡΟΝΤΗΣΤΕΣ Κ.Α) ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΚΟΣΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΥΠΟΝΝΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΕΙΤΕ ΑΔΙΚΉΘΗΚΕ, ΕΙΤΕ ΕΧΑΣΕ Η ΚΈΡΔΙΣΕ  ΔΙΚΑΙΑ.. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ