Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΜΕΝΕΙ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι ο δεύτερος παίκτης του περσινού Φωστήρα που συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ. Συνεχίζει με βοηθό τον Μούταφτσιτς ο Ματάισεν.

cfoot2Με την επιστροφή του αντιπροέδρου του Φωστήρα, Θωμά Σβαρνόπουλου στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες, άρχισε να παίρνει σιγά-σιγά μπροστά η "μηχανή" του Φονέα για το στήσιμο της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Έπειτα από μερικές εβδομάδες αδράνειας που ακολούθησαν το φινάλε των play off, η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ξεκίνησε τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, είτε για να τους προτείνει παραμονή με διαφορετικές αποδοχές είτε για να συμφωνήσει στα οφειλόμενα και να τους αποχαιρετήσει, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του Τζάκι Ματάισεν.
Μοναδικός παίκτης που είχε ανανεώσει τη συνεργασία του αμέσως μετά τα Play off ήταν οΗλίας Κακαράς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως την Τετάρτη, σε επαφή που υπήρξε με τον Χρήστο Μουστόγιαννη, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε και ανανέωσε την παραμονή του στον Ταύρο. Από εκεί και πέρα, προσπάθειες παραμονής θα γίνουν και για τους Τεγούση, Σεχολάρι, Ζιάμπαρη, μεταξύ άλλων, οι οποίοι ήταν βασικοί πυλώνες της περσινής πορείας.
Συνεχίζει μόνο με Μούταφτσιτς
Καμία προσθήκη δεν πρόκειται να γίνει στο τεχνικό επιτελείο του Φωστήρα, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τους διοικούντες τον σύλλογο. Η φυγή του Σβεν Φαντεμπρόεκ για τη Νίκη Βόλου δεν επηρεάζει την ομάδα και στο πλευρό του Τζάκι Ματάισεν θα βρίσκεται φέτος μονάχα ο Αλεξάνταρ Μούταφτσιτς, μέλος του προπονητικού τιμ από τον περσινό Αύγουστο. Από εκεί και πέρα, η αρχική ημερομηνία που έχει οριστεί για την έναρξη της προετοιμασίας είναι η 21η Ιουλίου, ωστόσο ενδέχεται να πάει πιο πίσω, ανάλογα με την απόφαση για την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος.
ΠΗΓΗ: MIKRILIGA

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ