Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΡΕ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

 «Χτίζεται» σιγά, σιγά ο Φωστήρας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Ταύρου επιδιώκει να φτιάξει εκ νέου ανταγωνιστικό σύνολο, αλλά δεν αλλάζει τη στρατηγική της να επενδύσει σε νεαρούς παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες τουflnews.gr, ο «φονέας» απέκτησε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την Κ20 του Πανιωνίου, τον Καλίν Ιβάνοφ. Ο νεαρός επιθετικός είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου το 1995 και ξεκίνησε να αγωνίζεται σε μικρή ηλικία στην Πάρο, στον Μαρπησσαϊκό. Δοκμιμάστηκε στη Γκρασχόπερς, επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα και ακολούθως δοκιμάστηκε σε ΑΕΚ και Πανιώνιο, με τους Νεοσμυρνιώτες να τον κάνουν δικό τους. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην Κ20 του Πανιωνίου.
Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Εμρά Τσεμπέτσι, θέμα για το οποίο είχατε ενημερωθεί από τις 15 Ιουλίου. Δεν θα προχωρήσει ωστόσο η απόκτηση του Γερμανού αμυντικού, Μάικ Κάρβοτ. Συμβόλαιο έχουν υπογράψει και οι Ζυγογιάννης και Ανδρούτσος, ενώ από το περυσινό σύνολο οι μόνοι που συνεχίζουν είναι οι εξής: Κακαράς, Τεγούσης, Μακρίδης, Αχείμαστος, Μπαστάνης Γ., Μπαστάνης Θ., και Μουστόγιαννης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ