Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ O KAKOΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΥΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ


TO ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΟΝΩΝ ΈΘΙΞΕ Ο ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 




Παίξαμε με μια καλή ομάδα η οποία ότι καλό είχε κάνει το είχε παρουσιάσει εκτός έδρας και αυτό έκανε δυσκολότερη την αποστολή μας. Σίγουρα ο Ηλυσιακός είχε ψυχολογία αφού προερχόταν από θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας, και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. 
Κρατήσαμε σταθερή την απόδοση μας και ανεβάζοντας την ομάδα με τις σωστές κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, βρήκαμε τις λύσεις δίνοντας βάθος στην επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Δουλέψαμε πολύ σε όλο τον αγώνα με αποτέλεσμα να πετύχουμε ένα υπερπολύτιμο γκολ που μας έδωσε τη νίκη απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς νωρίτερα όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος σε μια προσπάθεια του Στάμου αποτέλεσε τροχοπέδη στην προσπάθεια μας να ανοίξουμε το σκορ. Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι και τα παιδιά επιβεβαιώνουν την αξία τους ,όπως ο Καλημέρης που για πρώτη φορά κλήθηκε να αγωνιστεί και τα πήγε εξαιρετικά. Από εκεί και πέρα, όλη η ομάδα απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς παίκτες και τα παιδιά που έρχονται από το πάγκο δείχνουν βάσει της εικόνας που είχαμε στα προηγούμενα ματς ότι μπορούν να βοηθήσουν. Το κλίμα ανάμεσα σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες είναι ιδανικό και αυτό το επιβεβαιώνει η θέση που κατέχουμε στην κατάταξη”.
Ερωτηθείς εάν επηρέασε την ομάδα του ο κακός αγωνιστικός χώρος, ο ΚώσταςΨυρόπουλος υπογράμμισε:
 Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν ευνοεί τη γηπεδούχου ομάδα που θέλει πάση θυσία τη νίκη αλλά τον αντίπαλο που προσπαθεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε είμαστε ένα σύνολο που προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο και το έχουμε δείξει στα ματς που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής”
ΠΗΓΗ: STOPLEKTO

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ