ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΔΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!

ΦΙΛΟΙ ΦΩΣΤΗΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΆ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ  ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΠΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ THΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.ΒΙΔΑΛΗ ΣΤΟ SPORTALTV  ΟΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΩΝ Η ΦΗΜΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΒΙΔΑΛΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ . 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΙΔΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ  ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΧΗ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ EIΠΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ:

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:

'Είναι λυπηρό. Η ομάδα είναι πρώτη, έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια και δυστυχώς έχουμε αυτές τις εξελίξεις.
Είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα, δεν είναι πολλά τα χρωστούμενα, Καλό είναι να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα για όλους, Περιμένω ειδοποίηση για το αν θα γίνει η προπόνηση της Παρασκευής''.


ΔΗΛΩΣΗ ΒΙΔΑΛΗ:

Υπάρχει μια καθυστέρηση 15 ημερών αποπληρωμής του τελευταίου μήνα και κάποιοι ποδοσφαιριστές έκριναν σκόπιμο ότι πρέπει να κάνουν απεργία. Η επίσημη θέση της διοίκησης είναι ότι οι παίχτες έχουν εξοφληθεί τον Αύγουστο, έχουν εξοφληθεί τον Σεμτέμβρη, κάποιοι απ' αυτούς έχουν πληρωθεί και τον Οκτώβρη. Ουσιαστικά, δεν έχουν πληρωθεί πριν μια βδομάδα και κάποιοι έκριναν σκόπιμο, να γίνει απεργία χθες. 
Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γήπεδο. Έγινε μια υποτυπώδεις προπόνηση και την Πέμπτη δεν έγινε.
 'Όλες οι προκαταβολές είναι πληρωμένες, Όλος ο Αύγουστος και Σεμπτέβρης πληρωμένοι και τον Οκτώβριο, όλοι οι προπονητές των ακαδημιών, ειδικά των τμημάτων υποδομής, γραμματείες και κάποιοι ποδοσφαιριστές, έχουν εξοφληθεί.
Επίσης, ο προπονητής της πρώτης ομάδας έχει πληρωθεί μέχρι τον μισό μήνα του Οκτωβρίου
Γίνεται, η όποια προσπάθεια γίνεται για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι εργαζόμενοι και έχουν τα δικαιώματά τους και το δικαίωμα στην απεργία.
Δεν στρεφόμαστε εναντίον κανενός. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κάνουμε κάποια πράγματα.Ίσως όμως κάποια γεγονότα να ενοχλούν κάποιους, επειδή είμαστε πρώτοι''.

Ο Νίκος Βιδάλης, προανήγγειλε ΔΣ ανοιχτό για την Δευτέρα ή Τρίτη λέγοντας ότι ''εκεί θα ειπωθούν πολλά΄΄.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.