Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΦΕΤΟΣ 1-0 ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΦΗ

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΨΥΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!


ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΦΕΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Ο ΟΦΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 20 ΙΣΟΡΡΌΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΝΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-0 ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΗΡΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΩ ΣΤΟ 80 Ο ΟΦΗ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΙΘΑΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΟΚΜΠΟΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΨΕ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦωστήραςΜπότος, Χαλκιάς, Μάναλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (83′ Ντάφλας), Καιμακαμούδης (68΄Ντάλας), Όγκμποε (92′ Σκάρος) , Δωροβίνης, Λάσκαρης.
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός (68΄Μαρτσάκης), Κώτσιος, Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Κοιλιάρας (61΄Πιθαρούλης) , Περογαμβράκης, Σαχινίδης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ