Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΟ ΑΠΕΡΓΙΩΝ

Χωρίς αγώνες Γ’ Εθνικής θα κυλήσει η Κυριακή (31/1)… Και αυτό διότι η ΕΠΟ, ύστερα από πολλά αιτήματα ομάδων και αντιλαμβανόμενη -ορθά- το πρόβλημα στις μετακινήσεις από τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα, αποφάσισε την Παρασκευή (29/1) να μεταφέρει κατά μία εβδομάδα όλη την αγωνιστική δραστηριότητα και στους τέσσερις ομίλους της τρίτης κατηγορίας.

Λίγο πριν από τις 14.00 της Παρασκευής (29/1) επισημοποιήθηκε και από την Ομοσπονδία η πληροφορία.
Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: 
«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις εθνικές και επαρχιακές οδικές αρτηρίες (αγροτικές κινητοποιήσεις) καθώς και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες (απεργία ΠΝΟ), να μεταθέσει την αγωνιστική της 31/1/2016 στις 7/2/2016. Ως εκ τούτου όλο το πρόγραμμα θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά μία αγωνιστική».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ