Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ...

Ο Φωστήρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Αθηνών που διεξήχθη το Σάββατο (27/2) στο γήπεδο του Ταύρου και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή της κανονικής περιόδου.
Ο Φωστήρας ζήτησε και σφράγισε την πρώτη θέση του ομίλου του, αφού βρίσκεται 9 βαθμούς μπροστά απο την 2η ΑΕΚ τρείς μόλις αγωνιστικές πρίν το τέλος της κανονικής του πρωταθλήματος Νέων των ΠΑΕ.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στην μεγαλύτερη διάρκεια του και έδειχνε οτι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Το συγκρότημα του Μανώλη Βερίγου άνοιξε το σκόρ στο 65ο λεπτό μετά απο ωραίο κοντρόλ και ευθύβολο σούτ του Γριτσόπουλου, το οποίο κατέληξε στην γωνία της εστίας του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Τάφα.
Στην συνέχεια  η ομάδα του Δημήτρη Ρούσσου ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καράμπελα.
Το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και ο Φωστήρας πανηγύρισε έξαλλα την πρωτιά στον όμιλο του, κατακτώντας παράλληλα και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ