Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ

Ο προπονητής του ΦΩΣΤΗΡΑ, Κώστας Ψυρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό, δήλωσε:

''Δεν το βάζουμε κάτω. 'Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια από την αρχή. Έχουμε δουλέψει πολύ σαν ομάδα. Υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και με την διοίκηση.
Δεν μας βγήκε πάλι το παιχνίδι. 
Είναι το δεύτερο παιχνίδι που μας στοιχίζουν τα προσωπικά λάθη.
ÖÙÓÔÇÑÁÓ - ÉÙÍÉÊÏÓ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2015-2016)Η ομάδα ήταν αρκετά καλή, μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ. Έπεσε η ψυχολογία μας μετά απ' αυτό το γκολ, όπως είχε γίνει και με τον Ιωνικό. Δεν μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι με ένα γκολ, με αποτέλεσμα να δεχθούμε κι άλλο''.

___Εκτός από προσωπικά λάθη κόουτς, τι άλλο θεωρείς ότι έφταιξε και δεν μπόρεσε η ομάδα να πάρει την νίκη;

''Δεν βγάλαμε καλές πάσες να σπρώξουμε την ομάδα στην επίθεση. Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ, είχαμε αυτή την λειτουργία. Μετά το γκολ, δεν μπορέσαμε να σηκώσουμε κεφάλι ψυχολογικά και να βάλουμε ένα τέρμα. Όταν φάγαμε το ...τρίτο, τελειώσαν όλα.
Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να αδικήσω και να ακυρώσω την προσπάθεια που έχουμε κάνει σαν ομάδα. Έχουμε κάνει την καλύτερη προσπάθεια και αυτό δεν αλλάζει ως το τέλος. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα''.

___ Πόσο δύσκολο ήταν να αντιμετωπίσετε τις δυο σοβαρές απώλειες του Δωροβίνηκαι του Λάσκαρη;

''Από την αρχή είχαν μπει στο κλίμα, αλλά είναι απίθανο πράγμα να τους έχεις σε όλη την διάρκεια Είχαμε εναλλακτικές λύσεις, αλλά σίγουρα αυτοί οι παίχτες είναι διαφορετικοί, έχουν άλλη ποιότητα και μας έχουν κοστίσει σίγουρα στα παιχνίδια που λείπουν''.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ