Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ)

Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος του Φώστηρα έχει εισπράξει αρκετές πικρίες πτώσεις κατηγοριών βαθμολογικές, πτώσεις λόγο οικονομικών προβλημάτων. Και την περσινή σεζόν αν και είχε μέγαλη βαθμολογική διαφορά την έχασε. Το πώς και το γιατί.... πλέον δεν έχει σημασία (έγινε).

Αυτά τα γεγονότα όλων αυτών τον ετών με ανεπαρκής διοικήσεις είτε οικονομικά είτε για πολλούς λόγους που όσο και να τα συζητάμε άκρη δεν θα βγάλουμε, ακόμα και να γνωρίζουν άτομα πράγματα και να τα λένε.

Αυτά τα γεγονότα έγιναν η αιτία φέτος το γήπεδο δύο σερί αγωνιστικές να είναι άδειο με 400-500 άτομα, κόσμο που πέρσι είχε σε αγώνες έκτος έδρας.

Όλα αυτά τα χρόνια απο τις <καταστροφές> που είχε η ομάδα για όλους τους παραπάνω λόγους έμεινε όρθια λόγο του κόσμου, απο την εξέδρα με φωνή απο την τσέπη του όσων είχαν και απο την στήριξει που έδειχναν στην ομάδα ΦΩΣΤΗΡΑΣ ανεξάρτητα απο συμπάθειες και αντιπάθειες που είχαν με πρόσωπα αλλά και με καταστάσεις.

Δεν πρέπει ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ να έχει άδειο γήπεδο. Σήμερα 400 αύριο λιγότεροι μετά δεν θα υπάρχει ΦΩΣΤΗΡΑΣ!

fostiranews





ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ