Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΗΤΤΑ 1-0 ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ Ν.ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

Πρώτη ηττα ο Φωστήρας για την φετινή σεζόν πριν απο λίγο στο Άργος.


Μετά την <παραίτηση> Σταυρακόπουλου απο τον Φωστήρα αμέσως μετά την νικη 3-1 επι της Ερμιονίδας που ήρθε ύστερα απο δυσαρέσκειας μελών της διοίκησης στο ημίχρονο του αγώνα (1-1) λόγο της οπισθοχώρησης που είχε η ομάδα μετα το 1-0 μέσα στον Ταύρο κάτι που το βλέπαμε και πέρυσι σε αρκετούς αγώνες στο δεύτερο μισό, Ο Φωστήρας έτσι κινήθηκε πολύ γρήγορα στην απόκτηση νεου προπονητή τον γνωστό σε όλους μας... Αφου έχει κάνει καριέρα σε πολλές ομάδες  και έχει την εμπειρία να διαχειρίστη καλύτερα την ομάδα (βαση καριέρας πάντα) απο τον κ Σταυρακοπουλο.

Δυστυχώς η πρεμιέρα του σήμερα δεν ήταν η ιδανική με τον Φωστήρα να γνωρίζει την πρώτη του ήττα χάνοντας έδαφος. Σίγουρα ευελπιστούμε με πολύ δουλεία το επόμενο διάστημα τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις του Φωστήρα να βελτιωθούν, και οι παίκτες να προσαρμοστούν καλύτερα με τον νέο προπονητή σε σχέση με τον προηγούμενο που απο οτι βλέπαμε απο την εξέδρα σαν οπαδοί πίσω απο τον πάγκο δεν υπήρχε και μεγάλη ταύτιση παικτών πάγκου! (μπροστα-πισω κ.λ.π)

ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ
ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΦΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ!

Το γκολ σημείωσε ο Χαρίτος με μακρινό σουτ στο 15',
ο Κυριακόπουλος στο 35' είχε δοκάρι και στο 60' μεγάλη ευκαιρία για τους ''Λύκους'' όταν ο Αγγελόπουλος δεν κατάφερε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 75' ο Παναργειακός θα μείνει με δέκα παίκτες δεύτερη κίτρινη στον Χαρίτο.Στη συνέχεια ο Φωστήρας πίεσε που είχε δοκάρι στο 80' ενώ ο προπονητής του Παναργειακού Λουκάς Κούρος έκανε αλλαγές με αμυντικό προσανατολισμό και κέρδισε το παιχνίδι.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ