Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΕΥΚΟΛΑ 3-1 ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ



Εύκολο απόγευμα για τον ΦΩΣΤΗΡΑ στον Ταύρο αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Ερμιονίδας, νικώντας την με 3-1.
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ μπήκε δυνατά και ''στρίμωξε'' τους αντιπάλους του, δημιουργώντας κάποιες φάσεις για γκολ.
Μια απ' αυτές, μετουσίωσε ο Μάριος Μπιτσάνης στο 15', κάνοντας το 1-0.
Από κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα δίνοντας στον αντίπαλο πολύ χώρο στο γήπεδο, με αποτέλεσμα την ισοφάριση από την Ερμιονίδα, με ωραία κεφαλιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣθυμήθηκε τον καλό εαυτό του και πρεσάροντας ψηλά, δεν έδωσε και πολλά περιθώρια στην Ερμιονίδα, για .... περισσότερα όνειρα!

Ο φονέας χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, έφτασε στο γκολ ξανά με τον Μπιτσάνη, για να ολοκληρώσει ο Γιώργος Ζαγοριανός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Γενικά ο σημερινός ΦΩΣΤΗΡΑΣ φάνηκε επιρρεασμένος από τις απουσίες των κεντρικών του παιχτών (Κοτίτσας - Δωροβίνης), όμως σε καμιά περίπτωση δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλό του.
Πηγη fostiras-1926


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ