ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 1-1. (VID)

FOSTIRAS

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του 5ου ομίλου μεταξύ του Φωστήρα και της Θύελλας Καμαρίου με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με δυο γκολ, δυο αποβολές, ένταση και πάθος.
Στο α’ μέρος ο Φωστήρας ήταν καταιγιστικός δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες με τη Θύελλα σε αρκετές φορές να έχει σύμμαχο την τύχη και τον Ανδριόλα σε φοβερή ημέρα.
Στην επανάληψη, οι Καμαριανοί βελτιώθηκαν, σαφέστατα και προηγήθηκαν με το γκολ του Ζέλο όμως ο Φωστήρας απάντησε με τον Ηλιάδη.
Στα τελευταία λεπτά υπήρχε
μεγάλη ένταση, με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πανάκη στο 88′ και Παπαγγελή στο 90+1′.
Πάντως η εικόνα βάσει ευκαιριών αδικεί την ομάδα του Ταύρου που στο α’ ημίχρονο χαρακτηρίζεται ιδανικός αυτόχειρας. Από την άλλη η Θύελλα πατάει καλύτερα από το 45 μέχρι το 65′ ενώ στα τελευταία λεπτά το ματς ήταν ισορροπημένο.
Εικόνα αγώνα
Στο α’ μέρος ο Φωστήρας πατάει καλύτερα και σίγουρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα τέρμα τουλάχιστον βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ταύρου κυριάρχησε, και απέδειξε ότι μέσα στο γήπεδο της δύσκολα θα μπορέσει ομάδα να της κόψει βαθμούς.
Μοιραίος στο α’ μέρος για την ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη, ο Αργύρης Σάμιος που έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, τρεις στον αριθμό, για να ανοίξει το σκορ.
Από την άλλη η Θύελλα Καμαρίου έπαιξε αρκετά φοβισμένα με αποτέλεσμα να δημιουργήσει την πρώτη της ευκαιρία στο 41′ όταν οι Αργυρίου και Ερρίκος δεν μπόρεσαν με δυο σουτ στη σειρά να νικήσουν τον Χατζηεμμανουήλ.
Στην επανάληψη η Θύελλα Καμαρίου παρουσιάστηκε βελτιωμένη, και με πλάνο στο γήπεδο και στην πρώτη της ευκαιρία στο β’ μέρος βρήκαν δίχτυα. Ο Ζέλο έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την ασίστ του Αργυρίου και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1, παγώνοντας τον Ταύρο.
Ο Φωστήρας με την είσοδο του Αργκιλέσι έγινε πιο επιθετικός και κατόρθωσε στο 65′ να φέρει το ματς στα ίσια με γκολ του Ηλιάδη.
Στη συνέχεια η ομάδα του Ταύρου δεν κατόρθωσε να παράξει τις φάσεις του α’ μέρους, έχοντας στο 72′ τη ευκαιρία του ματς με τον Μαρίνου αρχικά και τον Ηλιάδη στη συνέχεια να σημαδεύει το δοκάρι του Ανδριόλα.