Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (VID)

Μετρια εμφάνιση στο πρώτο μέρος για το Φωστήρα μέχρι την ισοφάριση του Ηλιάδη με προβλήματα στην άμυνα. Ανέβηκε η ψυχολογία μετα το 1-1.

.
Στο δέυτερο έπεσε ο ρυθμός και απο τις δύο ομάδες με το Φωστήρα όμως να έχει τον έλεγχο χωρίς να καταφέρει να κάνει την ανατροπή
αφού στο τελευταίο λέπτο έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Αναλυτικά:


Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να παρέμεναν στις υψηλές θέσεις της κατάταξης ωστόσο αρκέστηκαν στο 1-1.
Στο 14′ ο Παπασάββας με κεφαλιά έκανε το 1-0, με τον Ηλιάδη στο 40′ να ισοφαρίζει με σουτ.
Στο 42′ ο Ηλιάδης είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-1, με τον Μαναριώτη στο 45′ να μην μπορεί να νικήσει τον Χατζηεμμανουήλ. Στο 53′ η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Μαναριώτη ενώ στο 89′ η κεφαλιά του Κορέτα πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Ηλιάδης είχε την ευκαιρία του αγώνα όμως δεν τα κατάφερε.
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας (53′ Περιάλης), Παπασάββας (90’+ Νομικός), Λαμπρόπουλος, Μαναριώτης (74′ Γκίκας), Κορέτα, Ντούνιας (64′ Κορακιανίτης)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου, Καλιμούκος, Αργκιλέσι (78′ Κουτσούμπας), Μπιμπισίδης, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας (64′ Μπιταξής 85′ Κόλλιας)), Πετριτάι (60′ Παληγεώργος), Μαρίνου, Μπερνιδάκης


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ