Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΣYΝΕΤΡΙΨΕ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-5 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ.(VID)

Ρόστερ ικανό να βοηθήσει ανα πάσα ώρα και στιγμή δείχνει να διαθέτει ο Φωστήρας που στο ματς Κυπέλλου με τα Πετράλωνα έκανε επίδειξη δύναμης νικώντας με 1-5 την ομώνυμη ομάδα.

Οι «ρεζέρβες» του «Φονέα»
έδειξαν ότι είναι έτοιμες να αρπάξουν την ευκαιρία, αφού, «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη απ’ το α’ μέρος.
Στο 19′ ο Παληγεώργος με σουτ έκανε το 0-1, με τον Κουτσούμπα στο 24′ να σημειώνει το 0-2. Στο 37′ ο Παληγεώργος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, με τον Κουλούρη στο 58′ και 67′ να ολοκληρώνει το κρεσέντο των γκολ για τον Φονέα.
Στις καθυστερήσεις ο Μιχαηλίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-5.
Διαιτητές: Στεργιώτης, Μαραθωνίτης-Προδρομιάδης
ΠΕΤΡΑΛΝΩΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Αναγνωστόπουλος, Βλασταράκης (46′ Λογοθέτης), Βλαβιανός (80′ Ανεστίδης), Παρασκευόπουλος, Τσολάκος (58′ Σπανός), Γκελασβίλι, Βασιλείου, Ζελενίτσας, Μαζιώτης, Δρόσος (75′ Καρακάσης), Μιχαηλίδης
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Αθανασόπουλος, Μουχαμέτι, Χατζηκυριάκος, Κόλλιας, Μπιμπισίδης (60′ Καραμούζης), Πουρσανίδης (64′ Ντερβίσι), Πετριτάι (46′ Μπραχιμάι), Ασημάκης (73′ Μπαλίδης), Παληγεώργος, Κουτσούμπας, Κουλούρης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ