ΑΝΩΤΕΡΟΣ &ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ 2ου ΜΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΚΗΦΙΣΙΑ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2-1.

ΚΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ 2-0 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ. 



γΓια αλλο ενα παιχνίδι ο Φωστήρας στο πρώτο μέρος μπήκε έχοντας έναν χαμηλό ρυθμο με την Κηφισιά να πιέζει ψηλά και να καταφέρει να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Φωστήρα καταφέρνοντας στο πρώτο μέρος να προηγείτε εύκολα με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φωστήρας ήταν μία άλλη ομάδα πιέζοντας ψήλα απο τα πρώτα δευτερόλεπτα καταφερνοντας μόλις στο 47' να μείωση το σκόρ σε 2-1. Ηταν καλύτερος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο πίεσε έπαιξε δυνατά μέχρι το τέλος όμως δεν κατάφερε να σκοράρει άλλα τέρματα με αποτέλεσμα να μην  καταφέρει να ανατρέψει το σκόρ του πολυ κακού πρώτου μέρους Έτσι ο Φωστήρας έχασε 2-1.



ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κουστας) Μιχελής, Βλάχος, Έσλερ, Γεωργόπουλος, Χριστοφιλέας, Τζέλης, Τόσκας (73′ Κολόκας), Πρίτσας (66′ Κωνσταντίνου), Βέρμπης (90′ Δρόσης), Γκούμας (87′ Τεγούσης), Παυλάκης.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου, Καλλιμούκος (10′ λ.τρ. Κόλλιας), Αργκιλέσι (65′ λ.τρ.  Κουτσούμπας) Μπιμπισίδης, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας, Πετριτάι (46′ Παληγεώργος), Μαρίνου (72′ Ασημάκης), Μπερνιδάκης.



πηγη:FOSTIRANEWS