Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 16' ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 2-1

ΑΘΛΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 16' ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 2-1 


ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 2-1 ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 16'.


Ο Φωστήρας ψυχωμένος άντεξε αγωνιζόμενος με 10 παίκτες απο το 16' ο Ακρατητος το εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκόρ στο 55' Με τον Φωστήρα όμως να μην τα παρατάει και μόλις 10' λεπτά μετά να καταφέρνει να ισοφαρίσει και 3'λεπτα μετα να κάνει την επική ανατροπή γράφοντας ηρωικά το 2-1.


Αναλυτικά:

Το συγκρότημα του
Θύμιου Γεωργούλη έπαιξε για περισσότερο από 75′ με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Μαρίνου στο 16′ καθώς απώθησε αντίπαλο.
Στο 58′ ο Καραγιάννης έκανε το 0-1, με τον Πίσσα στο 66′ και τον Ηλιάδη στο 69′ να πετυχαίνουν τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στον Φονέα που μετά από τρεις αγωνιστικές επιστρέφει στις νίκες.
Από την άλλη η ομάδα του Χάρη Κοπιτσή δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα παραμένοντας στους οκτώ βαθμούς.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου, Καλλιμούκος (86′ Κωνσταντινίδης), Πανάκης, Μπιμπισίδης, Ασημάκης (68′ Αργκιλέσι), Κουτσούμπας (56′ Μπερνιδάκης), Ηλιάδης, Πίσσας, Μαρίνου, Κουλούρης (55′ Πετριτάι),
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Χάρης Κοπιτσής) Μουζάκης, Κοντιζάς, Παϊκόπουλος (59′ Κορμαλής), Μαούνης, Βλάχος (74′ Σταυρόπουλος), Τσπελέ (86′ Κοπιτσής), Φιλιμέγκας, Καραγιάννης, Σαχσανίδης (80′ Κοντούλης), Πετσίτης).

FOSTIRANEWS


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ