Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΤΣΑΤΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ


Την απόκτηση του Βασίλη Πατσατζόγλου ανακοίνωσε ο Φώστηρας, μία μεταγραφή προς την σωστή κατεύθυνση καθώς ο Πατσατζόγλου είναι έμπειρος στόπερ και αμυντικός χαφ θέσεις οπου ο Φωστήρας στους αγώνες του φέτος δείχνει να έχει αστάθεια. Πιστεύουμε οτι αυτή η ενίσχυση θα βελτιστοποίηση αρκετά το αγωνιστικό πρόσωπο του Φωστήρα τουλάχιστον σε ότι αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας.


Το δελτίο τύπου της ομάδας
Το διοικητικό
συμβούλιο του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πατσατζόγλου.
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 25 χρονών, αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά και ως αμυντικό χαφ.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του Βασίλη Πατσατζόγλου ήταν ο Ιωνικός Νίκαιας, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Τρίκαλα, Αιγάλεω, Ηρακλής Ψαχνών και Νίκη Βόλου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ