Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟ 3-2


ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.


ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 3-2 ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 56'. Μετά από ένα αρκετά ανατρεπτικό παιχνίδι ο Φωστήρας ήταν ο θριαμβευτής στο τοπικό ντέρμπι, όπου επικράτησε με 3-2 της μαχητικής ΑΕ Μοσχάτου και ξέφυγε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος πήραν δυο φορές κεφάλι στο σκορ με γκολ των Πασαλίδη(εκτέλεση φάουλ 28′) και Ψυχογιού(34′), αλλά ο Φωστήρας είχε πάντα την άμεση απάντηση με τους Μπιταξή(33′) και Πίσσα(45′). Με την έναρξη της επανάληψης ο “φονέας” πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά με τον Μαρίνου(46′), γκολ που έμελλε να είναι και το νικητήριο. Ο σκόρερ του 3-2 είχε λίγο αργότερα στο 47′ και δοκάρι. Οι νικητές στο 56′ έμειναν με δέκα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χρήστου, με το Μοσχάτο να μην μπορεί με αριθμητικό πλεονέκτημα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω μέχρι το τέλος του ματς. Διαιτήτευσε η Αντωνίου από την Ανατολική Αττική. ΦΩΣΤΗΡΑΣ(Πάρης Ανδράλας): Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου, Καλλιμούκος, Αργκιλέσι(11′ λ.τρ. Παληγιώργος, 65′ λ.τρ. Κουλούρης), Μπιταξής, Πανάκης, Χρήστου, Πίσσας, Θέος, Μαρίνου, Μπερνιδάκης. ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου, Ρέτσος(49′ Ζιώβας), Φιαμέγκος, Κορνελάτος, Βινίσιους, Ψυχογιός, Κατίδης, Ευθυμιάδης(49′ Νιζάμης), Πασαλίδης, Ζελέκου(62′ Αγάθης).
FOSTIRAS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ