Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ 1-2 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Άλωσε» τον Ταύρο ο Εθνικός Πειραιά. Οι «κυανόλευκοι» του Μουράτ Σεροπιάν πήραν σπουδαίο αποτέλεσμα επικρατώντας του επιπόλαιου Φωστήρα με 2-1 και σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Ματσαβέ μόλις στο 8’, για να ισοφαρίσει ο «Φονέας» με τον Ιωαννίδη στο 23’.


Το γκολ που έκρινε την συνάντηση για τον Εθνικό σημείωσε στο 66’ ο Καναβέτας, που είχε περάσει στο παιχνίδι μόλις δου λεπτά νωρίτερα σαν αλλαγή.

Με δέκα ολοκλήρωσαν και οι δυο ομάδες την αναμέτρηση, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Μπίσας(77’) και Σαρηγιάννης(85’).

Διαιτήτευσε ο Βεργέτης(Αρκαδίας).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ(Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Αλεξίου, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Ντούνιας(31’ Κουλούρης), Μπέλερης, Μπίσας, Μπαλωμένος(52’ Χρήστου), Μαρίνου, Μπερνιδάκης(68’ Παληιογιώργος).

ΕΘΝΙΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Λαδάς, Νταούλια, Παπαγεωργίου, Λώλος, Πεχλειβανίδης, Ξενοπανάγος, Σαρηγιάννης, Παυλής(46’ Ασπρογιάννης), Ματσαβές, Λεπενιώτης(64’ Καναβέτας), Ζωγραφάκης(90’ Καμπούρης).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ