Χρυσοστόμεια 2022: Στις 10-11 Σεπτεμβρίου το ποδοσφαιρικό τουρνουά μνήμης της Τριγλίας Ραφήνας

Μια ακόμη χρονιά η Τριγλία Ραφήνας διοργανώνει το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Χρυσοστόμεια 2022» στη μνήμη του Εθνομάρτυρα και Ιερομάρτυρα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης. Φέτος, το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, έχοντας άλλη βαρύτητα, λόγω της θλιβερής επετείου των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στα «Χρυσοστόμεια 2022» φέτος συμμετέχουν οι Φωστήρας, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος, με το τουρνουά να διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου και της ΕΠΣΑΝΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας πιστός στην καταγωγή του και στις παραδόσεις του για τη διατήρηση της εθνικής μνήμης, διοργανώνει για μία ακόμη συνεχόμενη χρονιά το ποδοσφαιρικό τουρνουά ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2022, στη μνήμη του τριγλιανού Εθνομάρτυρα και Ιερομάρτυρα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Φέτος το τουρνουά έχει και μία ιδιαίτερη χροιά, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των ομάδων του Φωστήρα, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Πανιωνίου».



https://www.facebook.com/FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR/ https://www.youtube.com/c/FOSTIRANEWS-1926/featured http://fostiranews-chat.chatango.com/ Lioumis Xristos

Σχόλια